شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود

قطعا کسانی که قصد راه اندازی فست فود و راه اندازی کافی شاپ یا هر تجارت قانونی در کشور ما را دارند، برای شروع این کار نیاز به مجوز دارند زیرا راه اندازی فست فود یک کسب و کار بسیار پرسود با سود بالا محسوب می شود. بدیهی است که افراد زیادی مایل به سرمایه گذاری در بخش استارت آپ‌های فست فود هستند، لذا قانونگذار شرایط و مدارک اخذ مجوز فست فود را در نظر گرفته است و در این مطلب از سایت قصد داریم تا شما را با شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود آشنا کنیم.

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود

شرایط و مدارک لازم جهت دریافت مجوز راه اندازی فست فود عبارتند از :

  1. سند مالکیت یا تعهد نامه ملک
  2. 12 قطعه عکس 3*4 جدید
  3. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  4. سوابق کاربری تجاری و اداری محل اتحادیه
  5. دو عدد پشت و رو کپی کارت پایان خدمت خود را به همراه اصل
  6. ارائه برگه تلفن واحد صنفی جهت تشخیص کد پستی
  7. کپی کارت ملی با اصل مدارک
  8. کپی تمام صفحات شناسنامه

اخذ جواز کسب رستوران انواع فست فودها برای راه اندازی رستوران مشروط به شرایط خاصی است که در نگاه اول گاهی سخت و زمان بر به نظر می رسد اما قطعا راه قانونی غیر از این وجود ندارد. برای اخذ مجوز و جواز کسب باید مراحل مختلفی را طی کرد و تائیدیه های مختلفی را از سازمان ها اخذ کرد، بنابراین، مجوز قانونی را نباید صرفاً به عنوان یک کاغذ ساده نگاه کرد. ارزش این مجوز به حدی است که در حال حاضر در مراجع قضایی متهمان برخی جرایم تنها با اخذ جواز کسب آزاد می شوند، بنابراین به خوبی می توان دریافت که این اوراق از ارزش حقوقی بالایی برخوردار است.

اگر جواز فعال سازی فست فود نداشته باشیم چه می شود؟

اگر شخصی بدون طی مراحل اخذ مجوز راه اندازی فست فود و بدون داشتن مجوزهای مذکور مرتکب تخلف شده است. ضمانت اجرای این تخلف نیز متنوع است، از تعطیلی محل کسب و پلمب آن گرفته تا جریمه نقدی و تعطیلی موقت یا دائم محل کسب است که مسئولیت کیفری یا مدنی کارمند را نیز باید به این جریمه های صنفی اضافه کرد که در صورت لزوم به عهده وی می باشد. لازم است بدانید اصناف این امکان را فراهم کرده اند تا افراد دارای مجوز راه اندازی فست فود از وام و تسهیلات ویژه برای تشویق کسب و کارها به اخذ مجوز و خرید تجهیزات فست فود بهره مند شوند.

شرایط گرفتن مجوز فست فود چیست؟

شرایط گرفتن مجوز فست فود

شرایط گرفتن مجوز فست فود چیست؟

  • ارسال درخواست کتبی
  • داشتن مکانی با اندازه مناسب
  • داشتن تجهیزات مورد نیاز

یکی از شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود این است که متقاضیان باید درخواست کتبی خود را مبنی بر اخذ مجوز فست فود به اتحادیه فروشندگان مواد غذایی ارائه دهند که این اتحادیه در زمینه فروش و توزیع انواع ساندویچ سرد و گرم و همچنین پیتزا جهت صدور پروانه کسب فعالیت می کند. در نظر داشته باشید که تنها در صورت دریافت مجوز خرید اقلام ذکر شده، امکان فروش جزئی موادی مانند همبرگر و مواد گوشتی به شما داده می شود.

برای راه اندازی فست فود و دریافت مجوز راه اندازی فست فود باید مکانی به مساحت 18 متر انتخاب کنید، لازم به ذکر است که این مساحت حداقل 24 متر جهت افتتاح پیتزا فروشی می باشد و تنها کاری که باید انجام دهید این است که اجاره نامه رسمی که کد رهگیری دارد را تحویل دهید. واضح است که کلیه اقلامی که شامل فروش مواد غذایی می شود باید دارای انواع وسایل تهیه غذا از قبیل فر، تجهیزات، یخچال باشد.

مراحل اخذ مجوز فست فود چیست؟

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود به این گونه است که در مرحله اول متقاضیان باید درخواست عضویت خود را به اتحادیه فروشندگان مواد غذایی ارسال کنند. در مرحله دوم اتحادیه حداکثر پس از 15 روز تصمیم خود را در مورد پذیرش یا رد درخواست عضویت اعلام خواهد کرد و برای دریافت پروانه کسب و کار فست فود باید تمامی مدارک ذکر شده را به مدت 3 ماه به اتحادیه ارائه دهید.

سپس بازرسان ملک را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و سپس شرایط اعلام شده را بررسی می کنند و آنها پس از بررسی دقیق مدارک، نتایج نهایی را به شما اطلاع خواهند داد و در این مرحله باید هزینه های مربوط به اخذ جواز کسب را به حساب اعلامی واریز نمایید. توجه داشته باشید ارائه اصل و کپی فیش واریزی به کارشناسان یا مسئولین الزامی می باشد، متقاضیان دریافت مجوز راه اندازی فست فود باید بدانند که انجام کلیه مراحل ذکر شده برای اخذ مجوز غیر حضوری امکان پذیر نیست، لازم است در طول مراحل کار چندین بار به اتحادیه مراجعه کنید.

مدت اعتبار پروانه کسب فست فود و هزینه گرفتن مجوز

ما دو نوع جواز کسب رستوران و فست فود داریم که عبارتند از: جواز کسب موقت و جواز کسب دائم، مدت اعتبار پروانه موقت یک سال و پروانه دائم برای رستوران و فست فود 5 سال می باشد.

اخذ هر گونه مجوز کسب و کار از دولت می تواند برای صاحبان مشاغل گران تمام شود و اخذ مجوز فعالیت رستوران و فست فود نیز از این قاعده مستثنی نیست. گرفتن مجوز رستوران یا فست فود برای ما ایرانی ها می تواند حداقل 2 میلیون تومان و گاهی تا 15 میلیون تومان هزینه داشته باشد. البته به طور کلی باید بدانید که نمی توان عدد دقیقی را به عنوان قیمت اخذ مجوز راه اندازی فست فود در نظر گرفت و تعرفه مربوطه ممکن است متغیر باشد و بسته به امکانات و قابلیت های فست فودی متفاوت است.

مدت اعتبار پروانه کسب فست فود

نمونه پروانه کسب فست فود

سخن پایانی

در این مطلب از سایت درباره شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود توضیح داده شد، بنابراین باید سعی کنیم چشمان خود را بر روی علایق فوری خود و این ایده که می خواهیم حداکثر سود را در لحظه به دست آوریم، ببندیم و بهتر است کمی دورتر نگاه کنیم و موضوع را درازمدت و گسترده تر بررسی کنیم.

توجه داشته باشید که هیچ قانونی غیرمنطقی نیست و پشت همه این قوانین آگاهی جمعی و تفکر جامع و قوی وجود دارد، بنابراین به جای اینکه به دنبال راه هایی برای دور زدن قانون باشیم، بهتر است از قانون تبعیت کنیم و وقتی به موضوع به طور کلی نگاه می کنیم، می بینیم که منطق اقتصادی حکم می کند که رعایت قوانین به نفع همه افراد است.

سوالات متداول درباره شرایط و مدارک لازم جهت اخذ مجوز راه اندازی فست فود

  1. اولین مرحله برای دریافت جواز راه اندازی فست فودی چیست؟
    اولین مرحله این است که متقاضیان باید درخواست کتبی خود را مبنی بر اخذ مجوز فست فود به اتحادیه فروشندگان مواد غذایی ارائه دهند.
  2. انواع جواز کسب برای فست فودی چه می باشد؟
    دو نوع جواز کسب رستوران و فست فود وجود دارد که عبارتند از: جواز کسب موقت و جواز کسب دائم می باشد.
  3. هزینه اخد جواز کسب برای راه اندازی فست فود چقدر است؟
    هزینه ی آن بسته به امکانات و قابلیت های آن فست فودی متفاوت است.
4.6/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 1 =

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin
فروشگاه
وبلاگ