نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ

نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ

قرارداد مشارکت کافی شاپ یکی از انواع قراردادهای مشارکت تجاری بین دو یا چند نفر است که مشارکت در راه اندازی کافی شاپ مانند مشارکت در هر امر دیگری مستلزم عبور از مجاری قانونی و اخذ مجوزهای لازم است. بنابراین، اگر مجوزهای قانونی و مهم برای ورود به این شراکت را نداشته باشید، با مشکل مواجه خواهید شد و حتی ممکن است در همان ابتدای کار با شکست مواجه شوید. پس از راه اندازی کافی شاپ و تامین بودجه، سرمایه و تجهیزات، مطمئناً برای ادامه کار نیاز به اخذ مجوز و قرارداد دارد و در این مقاله قصد داریم تا شما را با نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ آشنا کنیم.

نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ

یکی از روش هایی که اشخاص می توانند به این هدف برسند، امضای نمونه قرارداد مشارکت در یک کافی شاپ است که راه را برای راه اندازی کسب و کار کافی شاپ راحت می کند. مصداق عقد مشارکت در کافی شاپ یکی از انواع قرارداد است و قانون مدنی انعقاد این قرارداد را در صورتی مجاز دانسته است که خلاف موازین و مقررات شرعی و قانونی کشور نباشد.

در این قرارداد، اشخاص حقیقی و حقوقی وجوه مختلف خود را برای انجام فعالیت تجاری راه اندازی کافی شاپ با یکدیگر به اشتراک می گذارند و توجه داشته باشید که اگر این قرارداد در چارچوب قانونی و به درستی منعقد نشود، نه تنها شما را به هدف شما از انعقاد این قرارداد نمی رساند، بلکه باعث آسیب نیز می شود.

نکات تنظیم قرارداد قانونی

نکات تنظیم قرارداد قانونی

در تنظیم قرارداد مشارکت در کافی شاپ چه نکات قانونی را باید رعایت کرد؟

یکی از قراردادهای پرکاربرد در مشارکت، قرارداد مشارکت کافی شاپ می باشد، اما قبل از راه اندازی، نکات مهمی وجود دارد که در انعقاد نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ باید مورد توجه قرار گیرد:

  • ذکر مبحث مشارکت که همان مشارکت در کافی شاپ است
  • مشخصات شرکا را ذکر کنید
  • تعیین میزان مشارکت
  • تعیین میزان سرمایه و نحوه مشارکت در سود و زیان
  • مدت قرارداد مشارکت
  • ذکر تعهدات شرکا

موضوعی که طرفین آورده اند باید به تفصیل در قرارداد ذکر شود. به عنوان مثال سهم یکی از شرکا در مشارکت در کافه می تواند سرمایه نقدی باشد و سهم طرف مقابل می تواند کار و تخصص او در زمینه خاصی مانند راه اندازی کافی شاپ و مدیریت آن باشد.

میزان سرمایه هر یک از طرفین را به طور واضح مشخص کنید و سپس نحوه پرداخت و تقسیم سود و زیان مشارکت را بیان کنید، همچنین نباید سهم هر یک از طرفین در مورد هزینه های جاری و مصرفی را فراموش کرد.

هر قرارداد مشارکت دارای مدت زمان معینی است که پس از آن قرارداد خود به خود فسخ می شود و پس از آن قابل استناد نیست، بنابراین تاریخ شروع و پایان قرارداد مشارکت باید در کافی شاپ ذکر شود.

از آنجایی که  وظایف شرکا یکی از اساسی ترین مواردی است که باید در قرارداد مشارکت کافی شاپ درج شود، این تعهدات باید به گونه ای باشد که شرایط راه اندازی یک فروشگاه را متعادل کند. قرارداد یعنی شرایط یک طرفه نباشد و به سمتی نرود که شریک نگران باشد که سهمش آسیب ببیند یا فضا برای سوء استفاده یکی از طرفین ایجاد شود.

قرارداد راه اندازی کافی شاپ باید در کدام چارچوب قانونی تنظیم شود؟

به طور کلی قرارداد راه اندازی کافی شاپ بر اساس اراده طرفین تنظیم و امضا می شود. به عبارت دیگر، در نظام حقوقی حاکم بر قراردادها، چارچوب خاصی برای تنظیم قرارداد فوق پیش بینی نشده است و به نوعی این قرارداد ماهیت نامعینی دارد. با توجه به این موضوع، قانونگذار این اجازه را برای طرفین در نظر گرفته است تا بر اساس اصل اختیار، قراردادهای خود را تنظیم کنند.

از طرفی با توجه به هدف اصلی از انعقاد این قرارداد می توان آن را به عنوان یک قرارداد انفرادی نیز در نظر گرفت زیرا وظیفه راه اندازی کافی شاپ با شرایط خاص و مدت زمان از پیش تعیین شده به افراد متخصص واگذار می شود و ممکن است در بسیاری از موارد فقط با یک نفر قرارداد ببندید.

مزیت تنظیم قرارداد قانونی

مزیت تنظیم قرارداد قانونی

مزایای تنظیم قرارداد حقوقی در راه اندازی کافی شاپ چیست؟

مزایای تنظیم قرارداد حقوقی عبارتند از :

  • جلوگیری از بروز اختلاف بین طرفین
  • از اتلاف وقت و مخارج جلوگیری می کند
  • اجرای دقیق موضوع برطبق انتظارات طرفین
  • در صورت بروز اختلاف می توان به راحتی ادعا را اثبات کرد

آیا امکان فسخ یک طرفه قرارداد راه اندازی کافی شاپ وجود دارد؟

در یک نگاه کلی به نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ  اینطور باید گفت که عقد قرارداد راه اندازی کافی شاپ یکی از انواع عقود لازم الاجرا است، بنابراین قرارداد حاضر از نظر فسخ انعطاف پذیر نخواهد بود و طرفین موظف به اجرای تعهدات خود در این قرارداد می باشند البته این قرارداد تحت شرایط خاصی قابل فسخ است.

به طور کلی می توان گفت که فسخ قرارداد در دو مورد امکان پذیر است و برای اعمال این دو مورد، وقوع شرایط خاصی لازم است. بنابراین فسخ این قرارداد باید بر اساس تدابیر در نظر گرفته شده در قانون باشد زیرا مشتری و پیمانکار در هر زمانی نمی توانند قراردادهای معتبر خود را فسخ کنند.

الزامات قانونی قرارداد راه اندازی کافی شاپ

الزامات قانونی قرارداد راه اندازی کافی شاپ

الزامات قانونی قرارداد راه اندازی کافی شاپ

الزامات قانونی قرارداد مشارکت کافی شاپ  تقریباً مانند سایر قراردادهای مشارکت تجاری است و باید یک سری الزامات قانونی را رعایت کنند. اولین مسئله برای همه این اتحادیه های صنفی اخذ جواز کسب است. به طور کلی داشتن مجوز  لازم است، اگر کافی شاپ بدون مجوز فعالیت کند با گردانندگان آن برخورد قانونی خواهد شد حتی باعث می شود کافه پلمپ شود و دیگر اجازه فعالیت نداشته باشد و شرح الزامات قانونی کافی شاپ عبارتند از :

  • تابعیت
  • موقعیت مکانی کافی شاپ
  • کارت سلامت

سخن پایانی

در این مطلب به توضیحی درباره نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ پرداختیم. کافی شاپ‌ها مکان‌های بسیار پرطرفداری در بین مردم هستند و ممکن است اشخاص زمان زیادی را در این مکان‌ها بگذرانند. در نتیجه راه اندازی کسب و کار در این زمینه از طریق انعقاد نمونه قرارداد مشارکت در کافی شاپ، کسب و کاری بسیار سودآور است. اما صاحبان این تجارت باید دقت داشته باشند که مراحل راه اندازی کافه را با توجه زیادی طی کنند، در زمان مناسب مجوز تاسیس کافی شاپ را دریافت کنند، با مشورت کارشناسان قرارداد نویسی، قرارداد مشارکت را تنظیم کنند تا مشکلی ایجاد نشود.

سوالات متداول درباره نمونه قرارداد راه اندازی کافی شاپ

  1. الزامات فانونی قرارداد کافی شاپ چیست؟
    تابعیت، موقعیت مکانی کافی شاپ، کارت سلامت و غیره از الزامات قانونی محسوب می شود.
  2. مزیت تنظیم قرارداد کافی شاپ چه می باشد؟
    جلوگیری از بروز اختلاف بین طرفین، جلوگیری از اتلاف وقت و مخارج، اجرای دقیق موضوع برطبق انتظارات طرفین از مزایای آن محسوب می شود.
  3. نکات لازم در هنگام تنظیم قرارداد چه می باشد؟
    تعیین میزان سرمایه و نحوه مشارکت در سود و زیان، مدت قرارداد مشارکت، ذکر تعهدات شرکا از نکات لازم آن محسوب می شود.
4.4/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

Facebook Twitter Instagram YouTube Pinterest linkedin
فروشگاه
وبلاگ